Wie ben ik ?

Wie ben ik ?

Ik ben Natasja Peters,

Reiki therapeut en master, intuïtief, eerlijk, open en gegrond.

Na vele uitdagingen en mooie ervaringen, zowel in mijn privé als in mijn werkzame leven, kwam reiki op mijn pad.

Doordat ik zelf in een burn-out terecht kwam, kon ik een keuze maken; of doorgaan met dit hectische leven of mijn intuïtie volgen en eindelijk doen wat er altijd al  sluimerde op de achtergrond.

Reiki dus, maar in de eerst instantie puur voor mijzelf. Om te ervaren wat reiki op dat moment in mijn leven voor mij kon betekenen. En wat een prachtige reis is met deze cursus in gang gezet.

Na een super mooie reiki 1 ervaring, had mijn onzekerheid en twijfel nog steeds de bovenhand, maar voelde ik al dat dit zoveel voor mij kon doen dat ik ook reiki 2 heb gevolgd. Daarna zou ik het toepassen in mijn eigen leven en alles wat ik geleerd had in mijn eigen groei stoppen. Dat was mijn plan.

Tot er een plaatsje beschikbaar kwam bij de therapeuten opleiding en ik hiervoor benaderd werd.  De beslissing om deze opleiding te volgen heeft mijn leven echt enorm veranderd. Van een onzekere vrouw die stoer deed maar dat niet was, heeft deze opleiding een groei in gang gezet die mijn ogen en oren heeft geopend voor wat er allemaal is en mogelijk is.

Nu zie ik mezelf als een sterke en open vrouw die anderen mensen kan helpen en adviseren en die rust en ontspanning in een leven kan brengen.

Door de reiki energie is er ruimte voor verlichting en balans.

In mijn praktijk combineer ik reiki graag met essentiële oliën.  Deze samenwerking is zo krachtig en vult elkaar zo goed aan dat het hele mooie dingen teweeg brengt. Of het nu loslaten, verwerken of verzachten is, met behulp van olie en reiki kan er zoveel.