aroma touch

AROMA TOUCH

De AROMA TOUCH TECHNIQUE is een simpele, maar toch krachtige manier om elk individu essentiële oliën te laten beleven. Deze vorm van AROMA THERAPIE is uiterst effectief op lichaam en geest.

De AromaTouch Technique Oliën

Elke essentiële olie in de AromaTouch Technique is geselecteerd om z’n individuele aromatische eigenschappen én om de krachtige, gecombineerde aromatische eigenschappen.

De AromaTouch Technique kent specifieke richtlijnen en instructies voor zowel dosering als aanbrengen wat het een veilige en effectieve manier maakt om de volledige voordelen van essentiële oliën te ontvangen. De AromaTouch Technique is mild en kan worden aangepast voor de jonge of gevoelige huid, zodat iedereen hiervan kan profiteren zonder ongerust te zijn over een te veel voor het lichaam.

Enige kanttekening is wel dat als je bloedverdunners middels injecties gebruikt, je helaas geen aroma touch behandeling mag ondergaan.

De Aroma Therapie die met deze behandeling wordt bewerkstelligd is uiterst ontspannend en een weldaad voor lichaam en geest.


De AromaTouch Technique Bewegingen

Of het nu een handdruk is of een knuffel, elk fysiek contact heeft een verschillende betekenis. Zelfs als je essentiële oliën deelt, is er een verschil tussen de olie op iemands onderarm wrijven en de tijd nemen om echt hun gehele welzijn te beïnvloeden middels de AromaTouch Technique. 

Fysieke aanraking is net zo belangrijk bij de AromaTouch Technique als het aroma door de geweldige gezondheidsvoordelen.

Het hoofddoel van de techniek is het aanbrengen van de oliën en de ontvanger een ervaring met essentiële oliën bieden, maar de AromaTouch Technique gaat ook over verbinding met een andere persoon op emotioneel vlak. De verbindingen die worden gevormd door middel van deze techniek vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvangen te ontspannen.